EQ3 programma: van diëtisten voor diëtisten

EQ3 producten, exclusief verkrijgbaar bij erkende diëtisten

EQ3 services en tools voor diëtisten

  • Kant-en-klare consultatie- en motivatietools voor jou en je cliënten.
  • Ondersteuning via EQ3 workshops & academy, overleg momenten met een netwerk van diëtisten, die kennis en informatie delen.​
  • Online en offline productaanbod via jouw praktijk.

Als EQ3 Mentor profileer je je als professional met een onderbouwd en uniek totaalpakket. Dit in contrast met de vele diëten die zonder begeleiding verkrijgbaar zijn en vaak zonder analyse en begeleiding worden geprobeerd. Wie hulp zoekt bij een diëtist verwacht meer. Met Equilibre3 bied je als diëtiste meer.

Lees alles over de EQ3 Aanpak en onze Focus op verschil en het unieke product aanbod van volledige vervangmaaltijden, alleen verkrijgbaar via erkende diëtisten.

Veronique Lecluyse over haar samenwerking met EQ3

 

"Al meer dan 7 jaar werk ik samen met EQ3 en ervaar de toegevoegde waarde van het programma voor mezelf en mijn klanten. Het aanbieden van een goed onderbouwd totaalpakket maakt dat de klanten begrijpen hoe het EQ3 Programma werkt, waardoor ze een meer gezonde levensstijl aanleren. Hierdoor is resultaat op lange termijn haalbaar. De ondersteunende materialen van EQ3 zijn heel professioneel, de activiteiten voor diëtisten en klanten interessant én leuk, de vervangmaaltijden en recepten zijn lekker en gezond. EQ3 is een betrokken en waardevolle partner voor mijn praktijk."

Een EQ3 mentor aan het woord

 

"De BIA-metingen in combinatie met de professionele materialen om alles uit te leggen en mee te geven aan de patiënt, maken dat ik mij professioneel en competent voel en dit ook uitstraal naar de patiënt."