Zoeken

0

Waar staat EQ3 voor?

 

"Inspireren tot een kordaat en verantwoord plan van aanpak bij personen met (ernstig) overgewicht, om gewicht te verliezen en zo gezondheidswinst te boeken.

Stapsgewijs, kijk en ervaringen positief stimuleren, zonder tekorten voor het lichaam, voor resultaat op korte termijn en evenwicht op lange termijn."

ACTIE VOOR ZELFSTANDIGE DIËTISTEN lid van VBVD

Akern BIA101 BIVA PRO met tijdelijke* extra's t.w.v. 495 euro.

 Maak niet langer veronderstellingen. Meet gewoon.

BIA 101 BIVA PRO is de nieuwe stap voorwaarts in lichaamsanalyse. Het meest geavanceerde complete lichaamssamenstellingsanalyse systeem voor diëtisten. Meer weten door meten. Maak het verschil: 

  • door inzicht in je patiënt meer maatwerk
  • door inzicht meer motivatie en tastbare opvolging van resultaat.

Lichaamsgewicht is méér dan een waarde op de weegschaal. 

*actie tot 30 juni 2021

 

EQ3 services en tools voor diëtisten

Als EQ3 Mentor profileer je je als professional met een onderbouwd en uniek totaalpakket.

Dit in contrast met de vele diëten die zonder begeleiding verkrijgbaar zijn en vaak zonder analyse en begeleiding worden geprobeerd.

Wie hulp zoekt bij een diëtist verwacht meer. Met Equilibre3 bied je als diëtiste meer.

Ter ondersteuning biedt EQ3 een pakket aan ondersteunende materialen voor de praktijk:

  • Kant-en-klare consultatie- en motivatietools voor jou en je cliënten. HIernaast zie je een aantal voorbeelden.
  • Brochure om huisartsen en specialisten te informeren over de unieke EQ3 aanpak die jij biedt.
  • Ondersteuning via EQ3 workshops & academy, overleg momenten met een netwerk van diëtisten, die kennis en informatie delen.​
  • Online en offline productaanbod via jouw praktijk.

Lees alles over de EQ3 Aanpak , de Focus op verschil en het unieke product aanbod van volledige vervangmaaltijden, alleen verkrijgbaar via erkende diëtisten.

Veronique Lecluyse over haar samenwerking met EQ3

"Al meer dan 9 jaar werk ik samen met EQ3 en ervaar de toegevoegde waarde van het programma voor mezelf en mijn klanten. Het aanbieden van een goed onderbouwd totaalpakket maakt dat de klanten begrijpen hoe het EQ3 Programma werkt, waardoor ze een meer gezonde levensstijl aanleren. Hierdoor is resultaat op lange termijn haalbaar. De ondersteunende materialen van EQ3 zijn heel professioneel, de activiteiten voor diëtisten en klanten interessant én leuk, de vervangmaaltijden en recepten zijn lekker en gezond. EQ3 is een betrokken en waardevolle partner voor mijn praktijk."

Een EQ3 mentor aan het woord

"De BIA-metingen in combinatie met de professionele materialen om alles uit te leggen en mee te geven aan de patiënt, maken dat ik mij professioneel en competent voel en dit ook uitstraal naar de patiënt."

Back To Top