Het werken met de BIVA toestellen of calorimetrieapparatuur is eenvoudig. Bij aankoop kunt u een afspraak voor demo & instructie maken.

Om het het gebruik van de toestellen in de praktijk te optimaliseren raden we u aan een specifieke training te volgen. De kennis over het meten en interpreteren lichaamssamenstelling en calorimetrie is continu in ontwikkeling en maakt dat trainingsdagen nieuwe inzichten brengen. EQ3 organiseert regelmatig trainingsdagen om in deze behoefte te voorzien. Aan de hand van wetenschappelijke studies en praktijk voorbeelden wordt de toegevoegde waarde van het meten van lichaamssamenstelling en/of calorimetrie besproken. 

Tijdens de training staan we stil bij de theoretische onderbouwing van BIVA en caloriemetrie en gaan we uitgebreid toepassen aan de hand van casussen.  Voor meer informatie: zie onder.

Ben je geïnteresseerd om het BIVA en/of ECAL meettoestel te gebruiken in je diëtistenpraktijk én wil je daarnaast ook aansluiten bij het netwerk van EQ3 mentoren? Lees meer over de mogelijkheden of schrijf je in voor een basistraining voor EQ3 mentoren.

Neem contact met ons op om meer informatie te ontvangen over maatwerk trainingsmogelijkheden.


 

Back To Top