Zoeken

0

Hilde

Wie is ...?

Ik ben Hilde en ben de inspirator, oprichtster en zaakvoerster van Equilibre3. Na mijn opleiding tot erkend diëtiste te Gent, was ik eerst een aantal jaren werkzaam bij bedrijven in de klinische voedingssector, zoals Nutricia en Fresenius. Dit combineerde ik aanvankelijk met een zelfstandige diëtistenpraktijk in bijberoep.

In 2009 bracht ik mijn expertise en kennis samen in Equilibre3: een bedrijf van diëtisten voor diëtisten. Om extra mogelijkheden te bieden aan diëtisten om  hun patiënten op een wetenschappelijk onderbouwde manier verder te helpen. 

Waarom werken voor EQ3...?

Ik geloof in de meerwaarde van de diëtiste in het begeleiden van mensen naar een gezond gewicht. Daarom wil ik zelfstandige diëtisten helpen en motiveren om hun praktijk naar een hoger niveau te tillen. Door info en tools aan te reiken. En als klankbord, buddy en helpdesk te fungeren bij opportuniteiten en obstakels. Steeds met respect voor ieders therapeutische vrijheid en mening. Zodat de diëtisten zich gelukkig voelen in hun job en enthousiast hun cliënten begeleiden. Zo creëeren we een win-win-win.

Florien

Wie is ...?

Ik ben Florien. Na mijn opleiding tot verpleegkundige had ik nog zin om meer te doen. Daarom heb ik een vervolgopleiding tot diëtiste gevolgd aan de Hogeschool in Gent. Op dit moment werk ik voor Equilibre3 en begeleid ik daarnaast patiënten in een dokterspraktijk. 

Waarom werken voor EQ3...?

Ik vind de combinatie van werken voor EQ3 én een zelfstandige diëtistenpraktijk zeer interessant. Wat er allemaal bij komt kijken om maaltijden op de markt te kunnen brengen is heel wat. Als diëtiste ben je enerzijds heel erg betrokken bij het bepalen van de samenstelling van de voeding, zeker als het om volledige vervangmaaltijden gaat. Het product moet kloppen. Daarnaast is er ook een hele boel regelgeving waar je product aan moet voldoen en heel wat instanties die ingelicht dienen te worden. 

Daarnaast besteed ik veel tijd aan het begeleiden en opleiden van nieuwe diëtisten die zich aanlsuiten bij het netwerk van EQ3 mentoren. Zo draag ik mijn steentje bij aan het overdragen van informatie en verspreiden van wetenschappelijke basis waar het EQ3 programma op gebouwd is. Ik vind de interactie met de mentoren heel leuk. 

Uniek ...

Vind ik de werkwijze van EQ3, omdat het om een traject gaat wat alleen door erkende diëtisiten aangeboden kan worden. Zo borgen we dat de aanpak verantwoord en maatwerk is voor iedere patient.  Per slot van rekening zijn erkende diëtiste best aangewezen om voedings- en leefstijladvies te geven aan gezonde personen én vooral aan mensen die bijkomende ziekten hebben, als diabetes, hartproblemen, hoge bloeddruk, etc.

Leuk om te weten ...

Ik ben opgegroeid 1-ling tussen twee 2-lingen. Dat is best een bijzonder plekje in het gezin. 

Margot

Wie is ...?

Ik ben Margot. Voor ik bij EQ3 aan de slag ging werkte ik in een heel andere sector. Het contrast vind ik heerlijk, ik leer elke dag wel iets bij over evenwichtige voeding, lichaamssamenstelling en de combinatie van beide. Tegelijkertijd zorg ik als ‘leek’ voor de ideale check, is ons programma, onze communicatie en de aangeboden service duidelijk voor iedereen?  Bij EQ3 ondersteun ik mee de bedrijfsvoering, organisatie, sta ik in voor de financiële kant en de contacten met leveranciers & verschillende partners.

Waarom werken voor EQ3...?

Omwille van mijn unieke band met Hilde (zie verder) heb ik Equilibre3 zich zien ontwikkelen vanaf de opstart. De toewijding die hierbij kwam kijken, het geloof in het EQ3 concept, programma & producten werkten inspirerend tot zelfs besmettelijk. Lang moest ik dus niet twijfelen toen het voorstel kwam om hier mee deel van te mogen uitmaken.

EQ3 is geen gigantisch bedrijf, weet duidelijk waarvoor het staat en kan gemakkelijk (als in zonder hiërarchische rompslomp) nieuwe dingen waarmaken. Eigen meningen worden geapprecieerd, en wanneer je aan iets bijdraagt zie je ook tastbaar het resultaat. Wat motiverend werkt. Het blijft trouw aan de missie zonder de uitdagingen van de toekomst uit het oog te verliezen. Opvulmateriaal van de zendingen vervangen door een biologisch afbreekbaar alternatief? Op een week was het in orde. ​

Chris

Wie is ...?

Ik ben Chris. Ik werk sinds de start in 2009 voor Equilibre3. Daarvoor heb ik jaren in de automobiel sector gewerkt. Ik verzorg de administratie voor EQ3.

Waarom werken voor EQ3...?

Ik heb Equilibre3 zien groeien in de loop van de jaren. Toch zijn we een bedrijf dat dicht bij zijn klanten staat, zowel mentoren als eindgebruikers.

Equilibre3 heeft ook aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, zo worden onze producten verpakt en verdeeld in een bedrijf uit de sociale economie en werken we aan oplossingen om het aantal kilometers voor leveringen te beperken.

Uniek ...

Vind ik de relatie tussen EQ3 en zijn klanten ...

Leuk om te weten ...

Ik ben trotse oma van Aster en Liva, op de dagen dat ik niet voor Equilibre3 werk, zorg ik met heel veel plezier voor hen. 

Ann

Wie is ...?

Ik ben Ann, heb in Leuven Kinesitherpie gestudeerd. Daar ben ik verliefd geworden op een mooie Nederlander en woon nu ruim 30 jaar in de buurt van Utrecht.  Ben werkzaam geweest in de farmaceutische industrie en software industrie en heb na een aantal jaren die kennis met mekaar gekoppeld. Bij EQ3 draag ik mijn steentje bij als e-commerce project manager.

Waarom werken voor EQ3...?

EQ3 is een bedrijf met een aanpak die me aanspreekt: een degelijk wetenschappelijk fundament, hart voor zaken partners en cliënten, oog voor duurzaam werken, hoge eisen tav kwaliteit van producten, services en activiteiten. Bezig zijn met voeding én met een stukje techniek vind ik een mooie combinatie. Ik vind dat techniek geen doel op zich mag zijn, maar een middel moet zijn om de dienstverlening van een bedrijf te optimaliseren. Door een goede EQ3 webshop op te zetten, maken we de informatie over het bedrijf, de producten en de webshop 24/7 beschikbaar voor iedereen.

Uniek ...

Vind ik de "girl-power" van het bedrijf! 

Leuk om te weten ...

Ik ben een fan van Spanje: de cultuur, het weer, de natuur, de mogelijkheden om buiten te sporten. Daarom studeer ik Spaans, om maximaal te kunnen communiceren als ik daar ben.

En ik ben fan van EQ3: want door af en toe een vervangmaaltijd te gebruiken, hou ik mijn gewicht op peil, terwijl ik toch kan genieten van lekker uitgebreid te eten met een goed glas wijn erbij. "EQ3 is mijn joker voor damage control".

Back To Top