Zoeken

0

Chili sin carne (op basis van conserven)

Type gerecht: 
hoofdgerecht
Bereidingstijd: 
10 - 20 min
Kcal pp: 
< 250
Aantal personen: 
4
Soort: 
vegetarisch
EQ3valenten: 
2

Ingrediënten:

Groenten & fruitGepelde tomaat in blokjes (of heel) 400 g • Groot blikje tomatenpuree 140 g • Wortels (uitgelekt +/- 220 g) • Rode bonen (uitgelekt +/- 250 g) • Mais (uitgelekt +/- 285 g) • Gegrilde paprika (uitgelekt +/- 200 g) • Kruiden: lookpoeder, komijnpoeder, paprikapoeder, peper, zout
Bereidingswijze: 
  • Doe de gepelde tomaten samen met de tomaten puree in een pot en verwarm. 
  • Breng de saus op smaak met lookpoeder, komijnpoeder, paprikapoeder, peper en zout. 
  • Voeg daarna de uitgelekte groenten conserven toe en laat het geheel een 5 tal minuten koken.

 

Heerlijk bij (volkoren) rijst, (volkoren) brood of zelfs aardappelen natuur.

Allergenen: 
  • peulvruchten
Share this on:
Back To Top