IJsbergpizza
Type gerecht:
bijgerecht
Bereidingstijd:
10 - 20 min
Kcal pp:
< 100Aantal personen:
1Soort:
vegetarisch
EQ3valenten:
1.5
Ingrediënten:
Groenten & fruit1 vaste ijsbergsla
• Kerstomaatjes
• Radijsjes
• Broccolini of broccoliroosjes
• Veld of rucola sla
• Eventueel preischeuten, postelein,..
Vetten2 eetlepels yoghurtdressing
Bereidingswijze:
- Was de broccolini of broccoliroosjes en kook deze beetgaar in licht gezouten water
- Maak de ijsbergsla schoon en snij deze overlangs in schijven van 2 cm.
- Maak de radijsjes schoon en snij in schijfjes.
- Was de rucola sla en de tomaatjes
- Presenteer op een bord een ijsbergronde, schik hierop de sla , de tomaatjes, de schijfjes radijsjes en werk af met de broccolini en eventueel andere groenten.