Zoeken

0

Anne Frans

Ik voel me zoveel fitter en jonger en krijg vaak “complimentjes” over mijn figuur. Heerlijk!
Gewichtsverlies: 
11 kg
Leeftijd: 
58 jaar
Tijdsbestek: 
4 maanden

Ik was altijd heel sportief maar door heupproblemen lukte dat niet meer. Tel daarbij de leeftijd en zo bleef kilootje na kilootje “plakken”.

Een vakantiefoto heeft me wakker geschud, zo kon het niet verder!

Een vriendin raadde me aan EQ3 te proberen. Na een blik op hun website was ik hiervoor gewonnen en ging de uitdaging aan om tegen de feestdagen 5 kg te verliezen.

Samen met diëtiste Marijke kozen we voor een intensief programma en dank zij haar tips en tricks lukte het me om dit te volgen. Op regelmatige tijdstippen volgde een follow up met bespreking van de lichaamsanalyse.

Het gevarieerde aanbod aan lekkere producten heeft me aangenaam verrast en zorgde er voor dat ik mijn uitdaging probleemloos haalde. Meer nog : in plaats van 5 kg was ik tegen de feestdagen 11 kg kwijt! Een fantastisch resultaat waar ik erg blij mee ben. Ik voel me zoveel fitter en jonger en krijg vaak “complimentjes” over mijn figuur. Heerlijk!

Ondertussen eet ik weer gewoon, maar wel gezonder. De vrees om terug kilo’s bij te komen, blijkt ongegrond. Ik blijf mooi op gewicht : na een feestweekend las ik even een EQ3 dag in en dan ben ik weer helemaal op schema. Easy toch ?

Back To Top