Zoeken

0

Annie Dhuygelaere

Nu kan ik weer ravotten met mijn kleinkinderen!
Gewichtsverlies: 
28 kg
Leeftijd: 
59 jaar
Startgewicht: 
126 kg
Eindgewicht: 
98 kg
Tijdsbestek: 
1 jaar

Starten met het EQ3 Programma was de start van een nieuw leven. Eén jaar later woog ik nog 98 kilo en verloor ik dus 28 kilo!! Het is niet altijd gemakkelijk om vol te houden, maar mijn EQ3 Mentor is een absolute steun en de vervangmaaltijden zijn erg lekker. De vele complimenten maken dat volhouden lukt.

Annie vertelt zelf ...

 

 

Mijn EQ3 Mentor is een absolute steun

In april 2012 woog ik 126 kilo en voelde ik me niet goed. Daarom besloot ik mijn dokter te raadplegen. Toevallig botste ik in de wachtzaal op een informatiefolder van Equilibre3. Dit betekende de start van een nieuw leven.

Ik nam de koe bij de horens en wilde 10 kilo vermageren. Mijn EQ3 Mentor Katrien Declercq gaf me een dieetschema op maat waarin ik me kon terugvinden. Na een intensieve start van 2 dagen, nam ik dagelijks gedurende 4 maanden twee EQ3 Vervangmaaltijden en één evenwicht samengestelde maaltijd. Daarna werden de vervangmaaltijden tot één per dag afgebouwd. De EQ3 Producten vind ik zeer lekker, vooral de cappuccino shake en de champignonsoep lust ik erg graag!

Eén jaar later woog ik nog 98 kilo en verloor ik dus 28 kilo! Het is niet altijd gemakkelijk om vol te houden, maar mijnn EQ3 Mentor is een absolute steun! Ik mag haar altijd bellen als ik vragen heb of het even niet meer zien zitten. Nu kan ik weer ravotten met mijn kleinkinderen, de trappen oplopen, mijn huis poetsen en in de tuin werken zonder buiten adem te zijn. EQ3 is werkelijk een zegen voor mijn gezondheid, want mijn bloed- en andere waarden zijn terug in orde.

Ook mijn omgeving reageert heel positief en de vele complimenten die ik krijg, stimuleren me om door te gaan! Ik hoop dat ik je heb overtuigd om ook te starten en snel op zoek te gaan naar een EQ3 Mentor in jouw buurt. En ik? Ik hoop het nog lang te kunnen volhouden!

Back To Top