Zoeken

0

Barbara Devisch

Ik geniet zelfs af en toe van een glaasje wijn
Gewichtsverlies: 
9 kg
Leeftijd: 
32 jaar
Startgewicht: 
90.7 kg
Eindgewicht: 
81.7 kg
Tijdsbestek: 
2 maanden

Mijn mentor nam geruime tijd om mijn lichaam te meten en te analyseren, zodat ze me een dieet op maat kon geven. Ze heeft me een realistisch streefgewicht voorgesteld, wat ik ook heel goed vond! Elke consultatie zou ze me opnieuw wegen (vet- en spiermassa en het vochtgehalte), zodat we perfect mijn evolutie kunnen opvolgen en mijn dieet, indien nodig aanpassen. Op twee maanden en half ben ik 9 kilo verloren en voel ik me erg goed in mijn vel!

Barbara vertelt zelf ...

 

 

Het was in januari 2013 dat ik besefte dat het zo niet langer verder kon: ik was ongezond en veel aan het eten en bewegen deed ik al helemaal niet meer! Als mama van een dochtertje van 7 vond ik dat het dan ook hoog tijd was er iets aan te doen. Ik besprak dit met mijn huisarts die me doorverwees naar diëtiste Katrien Declercq in Knokke.

Vanaf de eerste consultatie wist ik dat het goed zat: Katrien nam geruime tijd om mijn lichaam te meten en te analyseren, zodat ze me een gepast dieet op mijn maat kon geven. Ze heeft me een realistisch streefgewicht voorgesteld, wat ik ook heel goed vond! Het heeft immers geen zin om jezelf voor te liegen en het onmogelijke te verwachten van een dieet! Elke consultatie zou ze me opnieuw wegen (vet- en spiermassa en het vochtgehalte), zodat we perfect mijn evolutie kunnen opvolgen en mijn dieet, indien nodig aanpassen. Sindsdien neem ik per dag 2 lekkere vervangmaaltijden van EQ3 en maak ik zelf twee eenvoudige, maar evenwichtig samengestelde maaltijden klaar. Ik mag dus vier keer per dag eten, wat op zich een beetje uitzonderlijk is, want meestal draait dit dieet om drie maaltijden per dag. Dit bewijst nog maar eens dat het echt een programma op jouw lijf geschreven is.

Op twee maanden en half ben ik 9 kilo verloren en voel ik me erg goed in mijn vel! Ik heb ook weer zin in sporten en ga twee tot drie keer per week naar de Zumba met vriendinnen. De voordelen van het EQ3 Programma?

  • De vervangmaaltijden zijn erg lekker en superhandig, zodat je bij dit dieet niet hoeft te tellen of na te denken!
  • Buiten de vervangmaaltijden, kan je toch nog gezellig met je gezin samen eten, wat ik heel belangrijk vind.
  • Met EQ3  kan je zelfs nog genieten van het leven, want ik ga nog af en toe op restaurant en geniet dat zelfs van een glaasje wijn!

Ik voel me heel goed, dankzij EQ3 en mijn mentor en zie het zeker zitten om vol te houden!

Back To Top