Zoeken

0

Conny De Voogt

Professionele hulp maakt echt een verschil
Gewichtsverlies: 
15 kg
Startgewicht: 
105 kg
Eindgewicht: 
90 kg
Tijdsbestek: 
14 maanden

Met het EQ3 programma word je lichaamssamenstelling in kaart gebracht en leer je "hoe en wanneer" je moet eten: niet alleen met vervangmaaltijden maar ook met evenwichtige gezonde maaltijden. Ondertussen ben ik al een 15 kg afgevallen.

Al jaren probeer ik mijn gewicht onder controle te krijgen en heb hierbij zowat alles geprobeerd (dieetpillen, hongerremmers, Weightwatchers,...). Geen enkele van deze methodes hebben mij kunnen helpen.

In maart 2011 ben ik professionele hulp gaan zoeken bij EQ3 Mentor Linda Spinoy. Meteen na ons eerste gesprek, besliste ik over te gaan tot het EQ3 Programma. We spraken af dat ik na de startdagen, tijdens de week dagelijks twee vervangmaaltijden zou nemen en één evenwichtig warm avondmaal en tijdens het weekend geen vervangmaaltijden neem, maar wel drie gezonde evenwichtige maaltijden: twee broodmaaltijden en één warme maaltijd.

Ondertussen ben ik al een 15 kg afgevallen, al loopt het soms moeilijk. Vooral de avonden voor het televisiescherm zijn een uitnodiging om toch nog eens te snoepen. Maar ik laat de moed niet zakken en hou vol! Mijn oudere zus is ondertussen ook gestart met Equilibre3 en ook bij haar werkt het prima. Ze is ondertussen al 7,5 kg afgevallen.

Back To Top