Zoeken

0

Hermine Van Beek

Met EQ3 ben ik 5 kg afgevallen en hou mijn gewicht op peil. Het is voor mij een normaal ritme geworden waarbij ik me fit voel en fit blijf!
Gewichtsverlies: 
5 kg
Leeftijd: 
58 jaar
Startgewicht: 
79 kg
Eindgewicht: 
74 kg
Tijdsbestek: 
4 maanden

Als je veel achter je computer en in de auto zit, dan reaslieer je je onvoldoende, dat de kilo's er op een zekere leeftijd "zomaar" aanvliegen. Extra attentie is dan geboden. Met EQ3 ben ik 5 kg afgevallen in korte tijd en hou dat gewicht "makkelijk" op peil. Ik voel me nu fitter.

Een vriendin vertelde me over de EQ3 aanpak, voor mensen die streven naar een gezond gewicht. Omdat het een concept is, bedacht en beproefd door diëtisten, leek het me een verstandige aanpak. Ik wilde wat kilo's kwijt, maar graag op een verantwoorde en "duurzame" manier.

Nadat mijn lichaamsanalyse is gemaakt en mijn calorieverbruik is gemeten, hebben we gesproken over mijn levensstijl. Ik ben actief maatschappelijk bezig en heb een grote en gezellige familie. Ik kreeg daarom het advies om "intermitterend" EQ3 vervangmaaltijden te gebruiken.  Om mijn gewicht op peil te houden en niet in het "jo-jo" slagveld te belanden gebruik ik 3 dagen per week 2 vervangmaaltijden van Equilibre3. Ik start mijn dag met een EQ3 vruchtenshake, als lunch neem ik een heerlijke EQ3 soep. Dat vult goed en je hebt geen honger gevoel. Ideaal en zeer praktisch als je onderweg of bezig bent.

In de zomer combineer ik dat met een aantal keer zwemmen per week en in de winter met wandelen en fietsen. Zo streef ik er ook naar om meer actief weefsel te krijgen, wat ik ook kan terug zien in de lichaamsanalyse. Zo weet ik echt dat ik goed bezig ben.

Back To Top