Zoeken

0

Jasper Serneels

Door een perfecte analyse van mijn lichaam te maken, weet mijn mentor Lore als geen ander hoe ik er voor sta.
Gewichtsverlies: 
17 kg
Leeftijd: 
22 jaar
Startgewicht: 
116 kg
Eindgewicht: 
99 kg
Tijdsbestek: 
2 maanden

Door een perfecte analyse van mijn lichaam te maken, weet mijn mentor Lore als geen ander hoe ik er voor sta. Ze stuurt het dieet bij waar nodig voor een optimaal resultaat. En ik ben het levende bewijs dat het werkt!

Ik ben Jasper, een jongeman van 22 jaar en 1m89 groot. Al een aantal jaren probeerde ik te vermageren met verschillende methodes. Soms lukte het wat beter als de andere keer, maar nooit zoals ik het wou dat het ging.
Ik zocht dus een alternatieve manier voor spoedig én verantwoord gewichtsverlies, want dat is wat ik wou. Ik belandde bij Lore Ceulemans (https://www.dietistelore.be) en ze liet me kennis maken met Equilibre3. 

Ik begon mijn dieet met de EQ3 Plus vervangmaaltijden op 20 november 2017, geen tijd meer verliezen met proberen maar onder begeleiding van een erkende diëtiste resoluut voor verandering kiezen.
Ik woog toen 116kg! Nu, 21 januari 2018, blijft er nog 99kg op de weegschaal staan. Ik ben dus eventjes op 9 weken 17kg afgevallen!
Toegegeven; ik laat er ook wel wat voor, mits een aantal valsspeel-momenten tijdens de feestdagen... Ik snoep niet meer, ik drink geen alcohol meer, ik drink bijna geen frisdrank meer en ik kook en eet gezond. Maar wat een fantastisch resultaat! Ik ben reuze-blij deze producten te hebben ontdekt.

Mijjn maaltijdschema:
Ik startte mijn programma met 2 vervangmaaltijden per dag. Eerst probeerde ik het degustatiepakket uit, om te ontdekken welke smaken mij het beste liggen. Ik heb er samen met Lore voor gekozen vervangmaaltijden in te zetten in combinatie met 1x een zelf gekookte maaltijd . Dit zorgt voor afwisseling en maakt het gemakkelijk om vol te houden. Als ik op mijn streefgewicht van 95kg zit, schakel ik waarschijnlijk over op nog 1 vervangmaaltijd per dag, omdat het een gemakkelijke manier blijft om alle nodige vitaminen en voedingsstoffen binnen te krijgen.
De producten van Equilibre3 zijn dan ook nog eens heel erg lekker, wat een meevaller! Mijn favorieten gaan uit naar de shakes, repen en soepen. Maar mijn absolute favoriet blijft de EQ3 focus champignon soep. Wat een topper!

De samenwerking met mijn EQ3 mentor verloopt echt heel goed. Door een perfecte analyse van mijn lichaam te maken, weet ze als geen ander hoe ik er voor sta. Samen bespreken we hoe mijn dieet er zal uit zien, en hoe ik dit het beste aanpak. Lore stuurt mijn dieet bij waar nodig, en heel belangrijk: ze weet me steeds te motiveren als dat nodig zou zijn. 

Ik zet mijn dieet verder tot ik op mijn streefgewicht 90kg ben. Daarna hoop ik samen met deze producten mijn gewicht op peil te houden! Ik ben diëtiste Lore enorm dankbaar dat ze dit ook nog eens supergoed opvolgt en me raad geeft. Ze stuurt het dieet bij waar nodig voor een optimaal resultaat. En ik ben het levende bewijs dat het werkt!

Back To Top