Zoeken

0

Jessica Speeckaert

Ik ben degene die er iets aan moet doen, niemand anders kan dat!
Gewichtsverlies: 
35.7 kg
Leeftijd: 
25 jaar
Startgewicht: 
101.4 kg
Eindgewicht: 
65.7 kg
Tijdsbestek: 
18 maanden

Vroeger, toen ik zwaarlijvig was, had ik steeds een dagdroom dat ik mijn lichaam kon “ontritsten”.
Ik deed mijn rits open en een mooie, slanke vrouw stapte er uit.
Mijn zwaarlijvig pak viel dan op de grond en ik voelde me erg opgelucht en blij!
Ik kan jullie niet zeggen hoe lang het geleden is dat ik die dagdroom nog heb gehad.
Het lijkt wel of ik inderdaad stap voor stap mijn “zwaarlijvig pak” van mij heb weggewerkt.

Ongeveer 2,5 jaar geleden woog ik 101,4 kilo en maakte ik een afspraak bij EQ3 Mentor Veronique Braet.

Ik had al verschillende pogingen gedaan om af te vallen, maar zonder blijvend resultaat. Als 22-jarige vrouw zat ik in een leven vol uitgaan en plezier maken met vrienden, maar ik voelde mij altijd ietsje anders omwille van mijn zwaarlijvigheid. Alsof ik geen “normale” 20-er was. Ik was 5 jaar vrijgezel en ging niet graag winkelen. Toen ik bij mijn mentor Veronique kwam, was ik het beu om mij niet goed in mijn vel te voelen en dacht mij mezelf: ik ben degene die er iets aan moet doen, niemand anders kan dat!

Ik startte met het EQ3 Programma en sportte twee keer per week een half uurtje in de Afslankstudio Veroligne van mijn mentor. Mijn streefgewicht was op dat moment 70kg. Achteraf bekeken was dit één van de belangrijkste keerpunten in mijn leven.

Het eerste jaar vlogen de kilo’s er af en was ik heel gemotiveerd. Daarna bleef ik een jaartje stabiel, wat voor mij erg moeilijk maakte om door te zetten, maar ik deed het en volgde opnieuw strikter de richtlijnen van Veronique. De voorbije 6 maanden viel ik weer af. Niet zo snel als in het begin, maar de weegschaal zakt elke keer een beetje.

Ik heb alle EQ3 Producten uitgeprobeerd. Mijn favorieten zijn de EQ3 fruit shakes en EQ3 focus champignon soep. In het begin at ik enkel de EQ3 fit brownie repen, maar nu vind ik de EQ3 salty caramel repen erg lekker! Beweging is verder een deel van mijn leven geworden. Ik sport nu twee keer per week, telkens een uur.

Vandaag weeg ik 65,7kg. Dit betekent dus 35,7 kg lichter dan op mijn “EQ3 startmoment”! Ik voel mij fantastisch! Uiteraard heb ik, net zoals elke vrouw, nog wel lichaamsdelen waarover ik minder tevreden ben, maar dat kan ik nu relativeren. Mijn huidig streefgewicht is 60kg en ik ben ervan overtuigd dat ik dit dankzij EQ3, in combinatie met sporten zal bereiken.

Ik wil voor het einde van dit jaar 60 kilo wegen. 2015 zou dan betekenen: 1 jaar gestopt zijn met roken, afgestudeerd zijn als verpleegkundige én mijn streefgewicht bereikt hebben!  

Back To Top