Zoeken

0

Katja Cremers

Ik vlieg intercontinentaal - hierdoor raakt mijn bioritme in de war. Met EQ3 vervangmaaltijden hou ik controle op mijn energieopname en ben al 14 kg afgevallen. Dat ga ik nu behouden!
Gewichtsverlies: 
14 kg
Leeftijd: 
37 jaar
Startgewicht: 
74 kg
Eindgewicht: 
60 kg
Tijdsbestek: 
7 maanden

Als je intercontinentaal vliegt ben je lang van huis en heb je te maken met jetlags en tijdsverschillen. Best lastig om dan wat je eet en drinkt op een dag in balans te houden. Ook heb ik weinig tijd om gezonde maaltijden klaar te maken en greep ik vaak naar "wat voor handen is". Mijn uniform ging steeds strakker zitten en ik voelde me niet fit. Zeker als je leven onregelmatig is, is dat een extra handicap. Daar wilde ik wat aan doen.

Ik ben in april gestart onder begeleiding van mijn EQ3 mentor. Na een intensieve start zijn we over gegaan op een schema waarbij ik 1 gezonde gewone maaltijd per dag eet en 2 volledige vervangmaaltijden. 7 maanden later ben ik 14 kg kwijt en voel me een stuk fitter en gelukkiger. Omdat ik ook klein ben, betekenen die 14 kg best veel voor me. Ik kan me weer leuker kleden en beweeg me prettiger in het vliegtuig. 

Voor mij zijn de kant-en-klare vervangmaaltijden een uitkomst. De EQ3 focus cranberry crunch reep is mijn favoriet, omdat hij niet alleen lekker is, maar ook het hongergevoel remt.

Mijn doel nu is om mijn gewicht te behouden. Daarom neem ik zeker op de dagen dat ik vlieg 2 vervangmaaltijden per dag, soms 3, wanneer we een hele lange vlucht hebben. Dit afwisselend schema is heel goed vol te houden en ik ben heel blij dat mijn gewicht zo ook onder controle is. Op de dagen dat ik vervangmaaltijden inzet, is het makkelijk om "NEE" te zeggen tegen verleidingen als een glaasje wijn of een koekje. Deze dagen betekenen "duidelijkheid": ik weet precies wat ik eet die dag. Zo helpen de vervangmaaltijden me om trots te zijn op mezelf.

Dus, werk je onregelmatig of in ploegendienst: gun jezelf EQ3 vervangmaaltijden om je gewicht op een verantwoorde manier op het goeie niveau te brengen en behouden. Het is gewoon "duidelijk".

 

Back To Top