Zoeken

Kimberley Deblaere

Eindelijk ben ik van dat 'vervelende buikje' verlost!
Gewichtsverlies: 
8.7 kg
Leeftijd: 
33 jaar
Startgewicht: 
66.3 kg
Eindgewicht: 
57.6 kg
Tijdsbestek: 
4 maanden

Na een onderzoek bij de dokter bleek dat mijn cholesterol te hoog was. Dit zag ik als hét ideale moment om langs te gaan bij een diëtiste! Na het lezen van positieve reacties op facebook , besloot ik na veel wikken en wegen aan te kloppen bij EQ3 Mentor Veronique Lecluyse. Ik woog op dat moment 66,3 kilo. Mijn doel was om 10 kilo minder te wegen. We zijn nu ondertussen vier maanden verder en er is al 8,7 kilo af. Ik raad dan ook iedereen EQ3 aan! 
 

Bij onze eerste ontmoeting heeft Veronique mij grondig onderzocht om te kijken waar het probleem juist lag. Hierna hebben we samen gezocht naar een geschikte oplossing om mijn overtollige kilo’s over boord te gooien. Mijn doel was dus om 10 kilo minder te wegen.

De eerste twee dagen waren eigenlijk een HEL!!!! Maar twee dagen gaan gelukkig ook weer snel voorbij :-) Na die twee introductiedagen met uitsluitend vervangmaaltijden, ben ik overgestapt naar 1 gewone maaltijd en 2 vervangmaaltijden. Ik verkies de EQ3 shakes (banaan is mijn favoriet!) en de EQ3 focus wraps met koude of warme groentjes.

Toen ik na 10 dagen terug naar Veronique moest, zag ik op de weegschaal dat mijn nieuw eetpatroon zijn vruchten afwierp. De manier waarop ik at, was ook anders geworden: ik ontbijt ‘s morgens, zit neer om te eten en neem er mijn tijd voor. Het resultaat? Min 1,8 kg in 10 dagen. Het gaf me de moed en de kracht om vol te houden!

Na 1,5 maand mocht ik overschakelen op de volgende stap en één vervangmaaltijd per dag nemen. Nog een maandje verder op drie ‘gewone’ gezonde maaltijden. Alleen, wanneer ik ‘s avonds de baan op moet voor het werk, neem ik nog een shake in de wagen. We zijn nu ondertussen vier maanden verder en er is al 8,7 kilo af. Ik ben zo blij dat ik EINDELIJK verlost ben van “dat vervelend buikje!”.

Ik kan iedereen het EQ3 Programma aanraden. De steun van een persoonlijke coach, zoals Véronique werkt bovendien ongelooflijk goed! Ze staat me bij met hart en ziel. Ze steunt me, zeker wanneer ik het moeilijk heb. Ik ben haar ongelooflijk dankbaar en blijf nog regelmatig naar haar gaan!