Zoeken

0

Koen Moens

Sinds ik vermagerd ben, heb ik ook geen last meer van brandend maagzuur!
Gewichtsverlies: 
22 kg
Leeftijd: 
39 jaar
Startgewicht: 
107 kg
Eindgewicht: 
85 kg
Tijdsbestek: 
6 maanden

De eerste weken waren zwaar, maar het resultaat volgde snel. Na 2 maanden woog ik namelijk al 12 kilo minder en mocht ik overschakelen op één EQ3 Vervangmaaltijd per dag. Nog eens 4 maanden later was ik 22 kilo kwijt: een verbluffend resultaat!
We eten nu veel gezonder en ik behoud mijn nieuwe gewicht!

Mijn EQ3 verhaal start op 1 februari 2014. Bij de medische controle op mijn werk bleek dat er een paar extra “winterkilo’s” bijgekomen waren en ondanks verschillende pogingen om te vermageren, lukte het me niet alleen. De weegschaal toonde toen 107 kilo.

Via een kennis kwam ik in contact met EQ3 Mentor Veronique Braet van afslankstudio Veroligne in Maldegem. Dit zou ook mijn nieuwe start worden! Met een klein hartje ging ik naar Veronique, maar ze stelde me direct gerust en aan de hand van EQ3 Maaltijdvervangers zou het me wel lukken.

Ik ben gestart met 2 EQ3 Maaltijdvervangers per dag en één aangepaste maaltijd. Ik nam me voor het EQ3 Programma strikt te volgen en geen alcohol meer te drinken. Mijn collega lichtte ik ook in, want ik wilde dit niet verbergen.

Mijn favoriete shake is die met aardbeismaak en ook de EQ3 wraps vind ik heel lekker: ze vormen een smakelijke afwisseling met rauwe groentjes erbij!

De eerste weken waren zwaar, maar het resultaat volgde snel. Na 2 maanden woog ik namelijk al 12 kilo minder en mocht ik overschakelen op één EQ3 Vervangmaaltijd per dag. Nog eens 4 maanden later was ik 22 kilo kwijt: een verbluffend resultaat! In die tweede periode dreef ik mijn wekelijkse fietsactiviteit op en voelde ik me steeds beter in mijn vel. Op dit moment is mijn fietsconditie tiptop en voel ik me echt gezond. Zo mocht ik ook mijn dagelijkse pil Omeprazole weglaten, want sinds ik vermagerd ben, heb ik geen last meer van brandend maagzuur.

De begeleiding van mijn EQ3 Mentor was erg belangrijk. Ik wil haar dan ook bedanken voor alle tips en onafgebroken steun! Ook zonder de steun van Sylvie, mijn echtgenoot, die al die tips van Veronique goed opvolgde, zou dit nooit gelukt zijn. We eten nu veel gezonder en ik behoud mijn nieuwe gewicht!

Back To Top