Zoeken

0

Marleen Dierckx

Geen hongergevoel, geen protesterende darmen (waar ik vroeger ook veel last van had). Ik voel mij mentaal en fysiek een ander mens.
Gewichtsverlies: 
10 kg
Leeftijd: 
55 jaar
Startgewicht: 
69 kg
Eindgewicht: 
59 kg
Tijdsbestek: 
4 maanden

Sinds ik de 50 gepasseerd ben, werd het heel moeilijk om mijn gewicht op peil te houden. Omdat ik een gezond lichaam toch wel belangrijk vind, wil ik hieraan werken. Met gewone diëten had ik het moeilijk.

Mijn diëtiste, Lore Ceulemans, vertelde mij dat ze gestart was als EQ3 mentor.  Ze gaf mij hierover een duidelijke uitleg en motiveerde mij om dit te proberen. De BIVA meting die Lore vooraf deed, gaf me nog meer goesting om te starten. 

Ik begon met twee vervangmaaltijden per dag aangevuld met een evenwichtige maaltijd.  De twee eerste dagen was wel even doorbijten maar daarna is het makkelijk vol te houden.  Ik nam ’s ochtends een shake, ’s middags koos ik afwisselend voor soep of een reep. ’s Avonds at ik gewoon mee met het gezin. Ik lette wel op de hoeveelheid en het gebruik van vetten.

Mijn favorieten zijn de EQ3 bosvruchten shake en de EQ3 toffee reep (tegenwoordig de EQ3 focus salty caramel). Geen hongergevoel, geen protesterende darmen (waar ik vroeger ook veel last van had). Ik voel mij mentaal en fysiek een ander mens.

Met de steun, motivatie en het professionele advies van Lore, kan je niet anders dan volhouden.

Ik begon op 69 kg. Mijn doelstelling was 5 kg vermageren. Na 2 maanden was ik 5 kg kwijt. Omdat het zo goed ging en de producten echt lekker zijn, ben ik nog anderhalve maand verdergegaan en ondertussen 10 kg kwijt.  Nu is het de bedoeling om mijn gewicht te behouden.  Dat lukt tot hiertoe aardig.  Ik neem nog 1 vervangmaaltijd en verwen me regelmatig met een glaasje wijn of een etentje.

Ik wil mijn diëtiste Lore nog extra bedanken om mij Equilibre3 te laten kennen, de motiverende consultaties, het luisterend oor, haar vriendelijkheid.

Marleen

Back To Top