Zoeken

0

Myriam Demaiter

De recepten zijn heel lekker, het hele gezin eet mee!
Gewichtsverlies: 
25 kg
Leeftijd: 
57 jaar
Startgewicht: 
97.8 kg
Eindgewicht: 
72.8 kg
Tijdsbestek: 
10 maanden

Reeds vele jaren had ik problemen met mijn gewicht. Ik had al verschillende keren geprobeerd om te vermageren, maar na enkele maanden had ik de moed weer verloren en kwamen de kilo's er telkens opnieuw bij.

Tot op een bewuste zaterdag, toen ik een afspraak maakte bij EQ3 Mentor Anja Lebon. Ze stelde me een aantal vragen over mijn eetgewoontes en wat mijn streefdoel was. Zij legde me alles heel goed uit over het EQ3 Programma en ik begon vol goede moed!

Mijn startgewicht eind mei 2014 was 97,8 kg. Nu zijn we 10 maanden verder en ik ben reeds 25 kg kwijt! Mijn streefdoel was 75kg, daar zit ik dus nu al onder!! Ik heb me ondertussen voorgenomen verder te doen tot "de 7" verdwenen is op de weegschaal.

Wat ik goed vind aan het dieet is dat men één volwaardig maaltijd mag nemen, met groenten, vlees of vis, aardappelen. Ook het fruit is voor mij belangrijk, want ik eet dat heel graag! In het weekend neem ik maar één vervangmaaltijd meer, ik ontbijt gezond en eet 1 hoofdmaaltijd met soms een dessert. En ik blijf nog afvallen... Ik heb me in 57 jaar nog nooit zo goed gevoeld :-)!

Ik ben heel tevreden over de begeleiding van Anja en met de tips die ze me meegeeft. Ook de recepten zijn héél lekker, het hele gezin eet mee!

Back To Top