Zoeken

0

Rebecca Schouppe

Ik ervaar veel meer plezier in het dagelijks leven en krijg hele fijne reacties van mijn omgeving. 
Gewichtsverlies: 
21.6 kg
Leeftijd: 
35 jaar
Startgewicht: 
99.5 kg
Eindgewicht: 
77.9 kg
Tijdsbestek: 
6 maanden

Ik wilde vooral afvallen voor mijn gezondheid en om me in het algemeen beter te voelen. Ik kampte met gewrichtspijnen in de onderste ledematen, kwam niet meer graag buiten en wilde hier iets aan doen.

Mijn mentor is mijn sleutel tot succes!

Mijn mentor Valerie vormt voor mij een hele grote steun, persoonlijk heb ik iemand nodig die me in het gareel houdt. Ze geeft mij een duwtje in de goede richting als ik het nodig heb. Ook mijn familie en collega’s vormen een hele grote steun.

Het moeilijkste aan dit dieet?

Het moeilijkste vind ik het snoepen laten, net gemakkelijk vind ik dan weer dat de EQ3 shakes perfect passen binnen mijn routine (werk en privé). Tijd of geen tijd, ze zorgen ervoor dat ik toch steeds de juiste voedingsstoffen en vitaminen binnen krijg.

Mijn favoriete producten?

Mijn voorkeur gaat uit naar de EQ3 focus banaan en de EQ3 focus oats. En moest ik echt een favoriet kiezen? Dan is de EQ3 focus bananen shake de winnaar!

Of ik sindsdien veranderd ben? Zeker en vast!

Ik voel me een heel stuk beter in mijn vel, heb veel minder gewrichtspijnen (vooral onderste ledematen) en bovenal, ik heb veel meer zelfvertrouwen! Ik kom nu graag buiten om te gaan shoppen, ervaar ook veel meer plezier in het dagelijks leven en krijg hele fijne reacties van mijn omgeving. 

Back To Top