Zoeken

0

Sofie Van Londersele

Ik wil een gezonde BMI, das het belangrijkste!
Gewichtsverlies: 
30 kg
Leeftijd: 
30 jaar
Startgewicht: 
104 kg
Eindgewicht: 
74 kg
Tijdsbestek: 
12 maanden

Ik ben opgegroeid in een gezin waar graag gegeten en gedronken werd: een aperitiefje, een extra glaasje wijn, een lekker dessert. Ook onze reiservaringen waren steeds positief als het eten lekker en veel was geweest. Thuis was ik de meest sportieve en actieve van drie meisjes, waardoor ik niet moest “opletten”.

Maar vanaf mijn pubertijd kwamen de kilo’s er steeds bij. En hoeveel pogingen ik ook ondernam om af te vallen en hoe hard ik mijn best ook deed, het lukte niet om die extra kilo’s kwijt te spelen. Maar nooit zou ik mezelf laten opereren! Ik besloot daarom EQ3 Mentor Marijke op te zoeken en volgde bij hen het EQ3 Programma.
Verder sportte ik ook in Fitness Online Ninove.

Eén jaar later en 30 kilo minder ben ik supertrots op mezelf en mijn EQ3 Mentor erg dankbaar, want zonder was ik nooit zover geraakt!

Uiteraard bedank ik ook mijn man, want hij heeft me telkens weer gemotiveerd om het vol te houden. Nu geniet ook hij uiteraard van de gezonde, gevarieerde voeding die op tafel komt en voelt zich er heel energiek bij! Ook de steun van familie, collega’s en vrienden betekende erg veel voor mij. De talrijke complimentjes die ik van hen kreeg, deden zo’n deugd!

Nu is het vooral een kwestie van mijn gewicht mooi gezond te houden, want veel moet er niet meer af. Ik wil een gezonde BMI, dat is het belangrijkste!

Na een zeer drukke loopbaan in verschillende sterrenzaken en ondermeer ook in “Mijn Restaurant (2010)” had ik besloten meer tijd voor mezelf en mijn gezin in te lassen. Nu werk ik al 4 jaar als Lijn-buschauffeur, met evenveel passie als tevoren. Zelfs nu het er een beetje rustiger aan toegaat op werkvlak, blijft de combinatie van onregelmatige werkuren, voldoende bewegen, een huishouden zonder poetsvrouw en vers dagelijks gevarieerd koken, een hele uitdaging hoor! Maar dit lukt me, want ik voel me goed! Ik weet nu ook dat bewegen en met mate genieten van gastronomie een mooie harmonie kunnen vormen.

Ik raad iedereen die zich beter in zijn vel wil voelen EQ3 aan. Weet dat een portie discipline erbij hoort, maar als je dàt kan opbrengen, zal je slagen! Succes!

Gezonde groetjes,
Sofie

 

Back To Top