Zoeken

0

Valerie Borgmans

Mijn EQ3 mentor is niet alleen mijn 'controle'. Ze is véél meer dan dat!
Gewichtsverlies: 
11 kg
Leeftijd: 
28 jaar
Startgewicht: 
109.3 kg
Eindgewicht: 
80 kg
Tijdsbestek: 
3 maanden


Na mijn tweede kindje wilde ik graag de extra kilo's kwijt geraken. Het was voor mij snel duidelijk dat ik dit wilde doen onder toezicht van een diëtiste en met EQ3. Ik ben drie maanden geleden gestart met het EQ3 Programma en ondertussen 11 kg kwijt. Ik heb niet het gevoel dat ik op dieet ben, want ik eet super lekkere dingen én ik verlies gewicht. Een echte win-win situatie! 
 

Mijn eetschema: 1 EQ3 vervangmaaltijd en 2 gewone maaltijden. 

  1. 's Morgens neem ik een EQ3 vervangmaaltijd om mijn dag goed en evenwichtig te starten. De EQ3 fit brownie is mijn favoriete reep!
  2. 's Middags eet ik een paar boterhammetjes met mager beleg en veel groentjes. Als dessert: een stukje fruit.
  3. 's Avonds eet ik samen met mijn partner een warme maaltijd. Vroeger aten we vaak en veel vlees, nu vertrekken we vooral van een grote portie groenten en ligt onze focus hier op. 


Ik heb een hele positieve ervaring met mijn EQ3 Mentor. Ze werkt op mijn maat en is begripvol. Zo was ik bv. gestart met dagelijks 2 EQ3 vervangmaaltijden, maar na een maand ben ik overgeschakeld naar 2 gewone maaltijden. Door stress op het werk had ik namelijk het 'psychologische' idee dat ik snel terug honger had. We hebben dit besproken en een oplossing gezocht. Door de EQ3 vervangmaaltijd te vervangen door een gezonde middagmaaltijd, kan ik zonder problemen wachten tot het avondeten. 

Mijn EQ3 mentor is dan ook niet alleen mijn 'controle', maar véél meer dan dat! Ze adviseert en stuurt bij waar nodig. Op naar die 80 kilo! 

(Foto en naam zijn fictief, aangezien deze EQ3 deelnemer verkoos om anoniem te getuigen) 

Back To Top