Zoeken

0

Rik De Bree

Ik wilde een fitte opa zijn!
Gewichtsverlies: 
20 kg
Leeftijd: 
57 jaar
Startgewicht: 
105 kg
Eindgewicht: 
85 kg
Tijdsbestek: 
6 maanden

Met 105 kg kreeg is steeds meer last van mijn knieën. Toen zich ook nog de kleinkinderen gingen aandienen, vond ik dat "de maat vol" was, want ik wilde voor hen een fitte opa zijn. Ik had zelf al vanalles geprobeerd om af te vallen maar zonder succes. Met Equilibre3 en mijn mentor lukte het wel: 20 kilo minder in 6 maanden en veel minder last van mijn knieën. Het EQ3 Programma is zeker aan te raden. Zelfs als ik een keer zondig, ben ik dankzij de vervangmaaltijden, de extra kilootjes zo weer kwijt.

 

 

 

 

Rik vertelt zelf...

 

 

"De maat was vol", nu ben ik 20 kg lichter

Door mijn gewicht had ik steeds meer last van mijn knieën. Ook vond ik me te dik met 105 kg en ik wilde een fitte opa voor mijn kleinkinderen zijn. Er moest dus wat gebeuren. Eerdere diëten hadden geen resultaat opgeleverd. Toen ik via Katrien De Clercq, erkende diëtiste, hoorde over het EQ3 Programma wist ik het nog niet zo zeker. Ik had geleerd dat 5x per dag een beetje eten beter was dan 3 keer een maaltijd. Ik was dus wel gewend aan de tussendoortjes.

Omdat Katrien een vriendin is, ben ik er toch mee gestart. En het ging goed: redelijk snel was ik 20 kilo kwijt. Ik was dusdanig vermagerd dat mijn omgeving zich ging afvragen of ik niet ziek was. Maar dat was ik niet, in tegendeel. Ik ben nu iets zwaarder, omdat ik me daar prettig bij voel en ik kan me goed op gewicht houden. Ik heb geleerd om veel meer groenten en fruit te eten en ik heb veel minder last van mijn knieën, omdat ze 20 kg minder moeten dragen. Af en toe zondig ik nog wel eens, maar dat kan ik dan ook weer goed opvangen door enkele Equilibre3 maaltijden te gebruiken. Zo ben ik die extra kilootjes zo weer kwijt. Ik kan het EQ3 Programma zeker aan raden.

Back To Top