EQ3 AANPAK

Je zal je beter en energieker voelen

Samen naar een gezond gewicht: 

  • met een erkende diëtiste als mentor
  • een wetenschappelijk analyse als uitgangspunt
  • een exclusief maaltijdplan

Een unieke combinatie. Voor resultaat op de korte en lange termijn.

EQ3, focus op je beter voelen.

Maak een afspraak met een deskundige in jouw buurt

EQ3 Focus op verschil

  • In uitstraling en gevoel: nu en later
  • In gewicht: je gezondheid daar gaat het ons om
  • In begeleiding: uitsluitend erkende diëtisten
  • In aanpak: eerst lichaamsanalyse, gestructureerd, maatwerk plan en opvolging
  • In producten: alleen onder begeleiding te verkrijgen, complete  vervang-maaltijden, gezonde gewone gerechten, ontwikkeld door diëtisten voor diëtisten
  • Duurzaam & sociaal

 

Persoonlijke begeleiding, uitsluitend door erkende diëtisten

Alleen erkende diëtisten mogen dieet adviezen geven aan mensen met overgewicht, obesitas en bijkomende problematiek als hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten, longaandoeningen etc. EQ3 Mentoren zijn uitsluitend goed opgeleide erkende diëtisten. 

Het is aangetoond dat streven naar een gezond gewicht op lange en korte termijn beter gaat onder begeleiding van een erkende diëtiste, met beter resultaat op korte en lange termijn. Een EQ3 Mentor stippelt een verantwoord plan uit en begeleidt en motiveert je. Een EQ3 Mentor begrijpt ook dat het traject niet altijd even makkelijk is en is je steun en toeverlaat. Een EQ3 Mentor maakt deel uit van een netwerk van kennis en ervaring. U bent in goede handen.

EQ3 Mentoren, focus op verschil.

Eerst meten, dan maatwerk

Hoe is je lichaam samengesteld en wat heeft het nodig? Ondervindt je lichaam al hinder van je overgewicht?

De weegschaal zegt iets over je gewicht. Je buikomtrek/lengte zegt iets over hoe je overgewicht verdeeld is. Je lichaamssamenstelling geeft essentiële informatie over de hoeveelheid water en spieren van je lichaam, wat jouw lichaam als basisbehoefte heeft én of je cellen goed gevoed zijn. Vooraleer je aan een dieet begint, is het erg belangrijk om informatie te hebben over het evenwicht in je lichaamssamenstelling, je bioactieve celmassa (spieren & organen) en je basisenergiebehoefte.

Het is op basis van metingen en analyses dat de aanpak gekozen wordt die voor jou het meest haalbare is. Welke EQ3 Producten en welke zelf samengestelde maaltijden zijn voor jou het meest ideale? Welke aanpak maakt dat je geen honger moet lijden, je lichaam optimaal voedt én een gezond gewicht nastreeft? Het is dankzij deze  aanpak op maat, dat je je fit én energiek zal voelen.

Een belangrijk verschil om een maatwerk aanpak mogelijk te maken. Zo werk je verantwoord aan een gezond gewicht.

EQ3 Producten

Door de EQ3 Producten maak je een efficiënte, motiverende start met je dieet en heb je voor de lange termijn verantwoorde vervangmaaltijden om je gewicht te behouden. Lekkere, volwaardige maaltijden.

EQ3 Recepten, verrassend gevarieerd & gezond

EQ3 biedt je heel veel gezonde recepten. Zo kan je op lange termijn je gewicht onder controle houden en toch genieten van heerlijke maaltijden.

EQ3

 

Mentoren - Meten - Maaltijdplan

om je beter in je vel te voelen, om weer leuke dingen te doen, om weer trots te zijn op jezelf