Zoeken

0

FOCUS 1: EQ3 mentoren

Professionele begeleiding door een erkende diëtist(e) voor beter resultaat. Om op lange termijn een gezonde voedings- en leefstijl vol te houden. Iemand die coacht, motiveert, mee zoekt naar oplossingen… In samenspraak met cliënt wordt een traject naar een gezonde leefstijl bepaald.

Het EQ3 programma wordt uitsluitend door erkende diëtisten aangeboden en de EQ3 maaltijden zijn uitsluitend via diëtisten te verkrijgen.

FOCUS 2: EQ3 metingen

Meten van jouw startsituatie & evolutie voor een adequate aanpak.

Vaak wordt alleen op basis van je BMI bepaald of het aangewezen is een dieet te starten. Een belangrijk verschil in de EQ3 aanpak is dat er een volledig gewichts- of obesitasprofiel wordt opgemaakt. Hiervoor worden 3 tot 4 metingen uitgevoerd. Ook wordt aandacht besteed aan leefgewoonten, medicatie, slaappatroon, beroep, hobby's...

FOCUS 3: EQ3 maaltijdplan

Volwaardige en lekkere vervangmaaltijden zijn verantwoorde* dieet ondersteunende hulpmiddelen, om dagelijkse keuze- en portiestress te vermijden. Ze vervangen tijdelijk of gedeeltelijk de gewone voeding in het dagmenu. Ze bieden tijd en ruimte om gezonde maaltijden te leren samenstellen en bereiden. Van EQ3 vervangmaaltijden evolueert men naar 3 zelf samengestelde maaltijden, aangepast aan persoonlijke noden, zonder tussendoortjes. 

Back To Top