Zoeken

0

Volwaardige vervangmaaltijden nu ook verkrijgbaar in Nederland

Begin november 2015 startten DietPlus en Equilibre3 een samenwerking.  Als eerste in Nederland kan DietPlus mannen en vrouwen met het succesvolle, wetenschappelijk onderbouwde dieetprogramma van Equilibre3 begeleiden. Een programma dat uitsluitend door erkende diëtisten wordt aangeboden.

Het professionele team van diëtisten van DietPlus, biedt  voortaan ook het succesvolle dieetprogramma van Equilibre3 aan. Om mensen die op een verantwoorde, prettige en duurzame manier willen afvallen, optimaal te begeleiden. DietPlus heeft vestigingen in Hilversum, Naarden en Haren (Gr).

Olivia Wong Loi Sing: diëtiste en bestuurder van DietPlus:

“Heb jij overgewicht en weet je niet wat te beginnen? Of ben je juist moe van al die wonderlijk eenvoudige methodes die tóch maar niet lukken? De diëtisten van DietPlus staan klaar om je letterlijk én figuurlijk te verlichten. Of je nu man, vrouw, jong, oud, een beetje lui of juist hartstikke sportief bent: we maken met jou keuzes die je passen. Dit kan door met persoonlijk voedingsadvies ‘gewoon’ te blijven eten, of ook met de hoogwaardige EQ3 maaltijdvervangers en een uitgebalanceerd stappenplan. Als diëtist spreekt het me aan dat het EQ3 Programma uitsluitend door professionals wordt aangeboden, wetenschappelijk onderbouwd en beproefd is.  De producten beantwoorden aan de Europese voorschriften en mogen met recht “volwaardige maaltijden” genoemd worden. Het spreekt mij bovendien erg aan dat de producten geen aspartaam bevatten. Zo helpen wij om verantwoord een mooi resultaat te behalen. Dat is onze ‘gewichtige’ belofte!

DietPlus team, Olivia, Wieke, Mirjam en  Dianne
Share this on: 
Back To Top