EQ3 Traject, om je beter in je vel te voelen

Start

Starten met het EQ3 Traject, begint met het maken van een afspraak bij een EQ3 Mentor in je buurt. Je kan via de site een voorstel voor een eerste afspraak versturen of telefonisch een afspraak maken.

Tijdens het eerste consult worden in samenspraak de doelstellingen bepaald en wordt gemeten hoe je gewicht en lichaam is samengesteld en welke aanpak het beste aansluit bij jouw persoonlijke behoeften.

Je start met een intensieve voorbereiding van 2 (soms 3 dagen): de EQ3 start shakes en start soep. Het pittig en warme kruidendrankje van EQ3 zal je helpen de tijd tussen de shakes te overbruggen.

Gedurende deze periode vervang je je volledige dagvoeding door deze heerlijke drinkmaaltijden. Een korte en krachtige start naar je nieuwe eetpatroon.

 

Ik hou vol

Maak duidelijk dat je van plan bent je levenstijl aan te passen. Dat je je (di)eten serieus neem. EQ3 helpt je het traject voort te zetten met een klein, maar effectief geheugensteuntje.

De "Ik hou vol" button is hét herkenningssymbool van gezonde eet-, leef- en beweegkeuzes. Dankzij deze button maak je namelijk duidelijk dat jij je evenwichtige levensstijl wenst vol te houden. Bovendien vraag je met deze button aan je omgeving om je hierin te steunen.

De “Ik hou vol” button is symbolisch voor wie:

  • zijn gewichtstoename een halt wil toeroepen
  • wil streven naar een gezond gewicht
  • zijn gezond gewicht onder controle wil houden

Deze button is ook een inspiratie voor wie wil stoppen met roken, drinken, vloeken, te hard rijden, of wat dan ook…!  Telkens wanneer je je button ziet, herinnert hij je aan je afspraak met jezelf en je goede voornemens!!

Vind je het vervelend om hem zichtbaar aan te brengen? Geen probleem! 
Deze magnetische button kan je gewoon onder je kleren aanbrengen (bv. op je BH of de binnenkant van je sok).
Zo weet jij dat hij er hangt en je telkens opnieuw helpt om de positieve keuze te maken!

Like onze facebook pagina!
Vertel ons op facebook waarom jij deze unieke button wil en wij bezorgen jou gratis je exemplaar of vraag er een aan via info@equilibre3.be

Zoek deskundige hulp in jouw buurt