Zoeken

EQ3 focus wraps Calzone

Type gerecht: 
hoofdgerecht
Bereidingstijd: 
10 - 20 min
Kcal pp: 
< 500
Aantal personen: 
2
Soort: 
vlees/gevogelte
creatief met EQ3 Product
EQ3valenten: 
4.5

Ingrediënten:

Groenten & fruit200 g rucola, 1 komkommer
Zetmeelbron250 ml water
Eiwitten1 kippefilet (150g) of gerookte kipfilet , 1 zakje (50g) poeder EQ3 plus wraps
Vetten30 g verse parmezaan, 2 el olijfolie
Calorierijk2 el pijnboompitjes
Extra1 teentje knoflook, 2 bosuitjes, snuifje peper
EQ3 plus wraps - calzone style
Tips: 

Vis variatie: 
Vervang de kip door stukjes kabeljauw, gerookte of gegrilde zalm.  
 

 

Bron: 

Eigen EQ3 recept

Bereidingswijze: 

Zo maak je de pesto klaar:

  • Meng de rucola, met de in blokjes gesneden parmazaan, het teentje knoflook en de pijnboompitje
  • Voeg 3 eetlepels water en 1,5 eetlepel olijfolie toe
  • MIx dit geheel heel fijn
  • Breng op smaak met peper.

Zo bak je de wraps:

  • Breng 200ml water in de EQ3 shaker
  • Voeg de inhoud van 1 zakje EQ3 plus wraps toe
  • Goed schudden.
  • Laat je een antikleef pannenkoekenpan goed doorwarmen  op het vuur
  • Smeer deze heel licht in met wat olijfolie
  • Giet de helft van het mengsel goed uit over het oppervlakte van de pan. 
  • Zet je kookplaat wat zachter en laat de EQ3 plus wrap bakken tot de bovenzijde droog is
  • Keer de wrap om en laat de andere zijde bakken
  • Doe hetzelfde voor de 2de wrap 

 

Snij de  kippenfilet in blokjes en grill deze of bak in een antikleefpan.

Snij de komkommer in dunne plakjes en de lente uitjes in ringetjes. 

EQ3 plus wraps calzone:

  • Leg 1 wrap op een bord.
  • Verdeel er de  vers bereide pesto over.
  • Schik er de plakjes komkommer, kipfilet en bosuitjes over.
  • Bedek met  de andere wrap.

Smakelijk! 

Allergenen: 
  • zonder gluten
  • noten
  • kippenei
  • soja
  • melkeiwit
  • lactose